OVER SIMMERTWIRRE

Over Simmertwirre (die zo graag doet wat werkt)

 

In een marketing- en communicatiewereld die voortdurend beweegt, is doen wat werkt een pittige uitdaging. Er zijn legio voorbeelden van overheden, bedrijven en instellingen die hun neus keihard hebben gestoten of juist hebben ervaren wat echt succesvol zijn betekent. Meer dan ooit is het voor organisaties belangrijk om goed te luisteren, na te denken en vervolgens in kleine stappen te doen.

 

Het werkt plezierig om dit met een bureau te doen als Simmertwirre die haar licht bij veel profit en non-profit organisaties heeft opgestoken, daar veel van heeft geleerd en dit ook nog eens graag met anderen deelt. Er bestaat geen kant en klaar recept voor succes. Maar een prettige samenwerking tussen de verschillende stakeholders is vaak een belangrijk ingrediënt. Met elkaar, zowel intern als extern en gaan voor het algemeen belang, daarin schuilt de kracht van succes.

 

Simmertwirre richt zich sinds 2012 meer en meer op bedrijven die internationaal succesvol zaken (willen) doen. Het samen met de opdrachtgever vormgeven aan de positionering van het bedrijf en een flinke slinger geven aan de marketing en communicatie voor een beter en zichtbaar resultaat. Dat is onze drive.

 

En wat er niet toe doet…
Simmertwirre is in 2005 opgericht door Engelien Reitsma. Een onuitputtelijke bron van kennis, creativiteit en inspiratie in combinatie met een drive om dit te delen met anderen, waren de redenen voor oprichting van Simmertwirre.

 

Doen wat werkt. Dat is Simmertwirre